lauantai 20. kesäkuuta 2015

Juhannuksen kuulumiset! :)

Kuulumisia ja kuvamateriaalia juhannuksen kunniaksi! :)

Viime viikon lopulla treffasimme Niinan kanssa piha-asioiden merkeissä. Kävimme läpi hänen tekemäänsä suunnitelmaa pihan suhteen. Pihasta on tulossa niin kiva, juuri sellainen kun haluan :) Yhden idean pihaamme Niina oli saanut nukkuessaan! Kyllä täytyy sanoa, että Niina on omistautunut tälle projektille täysin, koska tekee unissaankin töitä! ;D Hänen unensa toteutetaan hieman lievemmässä ja hillitymmässä muodossa! :D
Nyt puhtaaksi piirretyt suunnitelmapaperit odottavat meitä Ellenin muotoilustudiolla Rytmikorjaamolla. Haemme ne maanataina, ja kiikutamme laatutyöryhmälle tarkasteltavaksi :)






 Tämän viikon tiistaina olin Ilonan luona sisustustreffeillä :) Me teimme lopulliset päätökset sisustusmateriaaleista! Mä olen niin innoissani!! :) Haluaisin niin kovin esitellä ihan kaikki, mutta sovittiin Ilonan kanssa ettei paljasteta päätöksiä vielä.. Sen verran on ihan pakko paljastaa/antaa vinkkiä, että mä rakastan blingblingiä, ja Ilona tuntee mut jo aika hyvin! ;)



 Tänään käytiin raksalla siivoamassa, ja siellä olikin hommat edenneet jälleen kiitettävästi :)

Tämä taitaa olla oivallinen hetki hehkuttaa yritystä nimeltä Mammuttikoti sekä sen tunnollisia ja työnsä erinomaisesti hoitavia työmiehiä, unohtamatta Mammuttikodin porukkaa pääpaikalla Ylikiimingissä! :) Yhteinen tiemme on vielä kesken, ja paljon on vielä edessä. Tällä hetkellä voin kuitenkin kertoa, että yllätyn lähes joka kerta raksalle mennessäni töiden hienosta etenemisestä ja iloitsen hyvästä työnjäljestä. Lisäksi yhteydenpitomme "päämajaan" sujuu moitteettomasti :) Tämä projekti on meidän perheelle niin suuri, että sitä ihan oikeasti toivoo kokoajan kädet ristissä, että kaikki sujuisi mahdollisimman hyvin ja etukäteen suunnitellulla tavalla ilman negatiivisia yllätyksiä. Ainahan niitä ylläreitä tulee varsinkin tällaisille keltanokille, mutta hyvän yhteistyön ansiosta Mammuttikodin kanssa, kaikesta on selvitty :)

 Villa Roihun väliseinät ovat nousseet paikoilleen! Oli ihan mahtavaa nähdä eri tilat konkreettisesti, ja todeta, että pelkoni liian pienistä huoneista olivat olleet turhia :) Miten voikaan talo, jossa on ainoastaan ulkoseinät paikoillaan ilman sisäväliseiniä, näyttää niin pieneltä! :D

 Kuva olohuoneen nurkasta kirjaston/työhuoneen läpi eteiseen ulko-ovelle..

Näkymää ulko-ovelta sinne, mistä edellinen kuva otettiin..

 Näkymää ulko-ovelta hieman sivulle ja ylöspäin..

 ..ja vielä ylemmäs..
 Kuvassa yläkerran "silta" meidän makuuhuoneeseen..

Tämäkin kuva on ulko-ovelta. Tämän näyn kohtaa käännyttäessä sivulle päin. Tuonne tulee aikanaan rappuset yläkertaan.. Yläosassa näkyy rappusten kohdassa olevaa ikkuna-aukkoa, joka saa ikkunansa tulevalla viikolla :)

Tässä olivat tämän postauksen "paljastukset"! 
Esittelen lisää myöhemmin :)

Hyvää juhannusta!♡

-Sanna-





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥