tiistai 10. marraskuuta 2015

Lehdistöpäivän kuvasatoa..

Lehdistöpäivä on kääntynyt iltaan, ja on aika päivittää päivän kuulumiset!
Itse en päässyt paikanpäälle, sillä luonnollisestikin kolmen apuesittelijän joukko olisi seurannut vanavedessäni, ja siitähän ei olis tullut taas yhtään mitään.. :D

Villa Roihua oli esittelemässä lehdistölle Mammuttikodin markkinointivastaava Pauli Hämäläinen sekä rakennuspäällikkö Mika Syri.



On ilo tehdä yhteistyötä näiden miesten kanssa :)




Ulkotulet olivat palamassa ja toivottamassa tulijat tervetulleiksi :)


Tämä kyltin näkeminen sai vilunväristykset ja jännityksen kihelmöinnit kulkemaan selkääni pitkin, sillä ensi kesänä saattaa hyvinkin samainen kyltti seisoa samalla paikalla opastamassa messuvieraita :) Lattia on toivottavasti silloin vaan hieman erilainen, eikä kaappeja näy enää irtonaisina ja pussitettuina taustalla :D 

Asuntomessut tuntuvat toisaalta vielä niin kaukaiselta ja epätodelliseltakin etapilta tässä projektissamme, mutta kyllä se kesä sieltä vaan lähenee koko ajan. Tuo kyltti ja lehdistön vierailu konkretisoivat taas tätä kaikkea melkoisesti... huh huh.. 







Pauli toi mukanaan terveellistä tarjottavaa vierailijoille!
Ulkona ilma oli valitettavasti tänään sateinen ja sumuinen, mutta sisällä onneksi lämmin ja mukava :) 
Tarjoilupöydälle asetellut kynttilät loivat leppoisaa tunnelmaa..



Vielä lopuksi tämänhetkinen valkaistunut näkymä yläkerrasta väliaikaisten kaiteiden lomasta alakertaan olohuoneeseen! Seinien kolminkertainen vahaus valkoisella vahalla teki tehtävänsä! Tila on huomattavasti valoisampi ja avarampi :)

Siinäpä kai tarpeeksi tästä päivästä..
Kiitokset Paulille ja Mikalle sekä kaikille meillä tänään vierailleille! :)

Seuraavassa päivityksessä paljastan hieman miltä talon jotkut tapetoidut seinät näyttävät tällä hetkellä, ja saatanpa esitellä vähän keittiötäkin!

Ainiin, lattiasta... Kävimme tosiaan Ilonan kanssa RTV:llä jokin aika sitten, ja vaihdoimme lattian sävyn melko tumman harmaasta vaaleammaksi. Olen todella tyytyväinen tuohon muutokseen, enkä kertaakaan ole enää lattiaa sen jälkeen pähkäillyt.. :)

Nyt sen sijaan siirryn pähkäilemään, millä saan 6-vuotiaan esikoiseni sille mielelle, että sänkyyn voi mennä, vaikka ei vielä niin nukuttaisikaan, koska huomennakin on eskariaamu, ja kello on jo paljon!! Nytkin herra tuossa seisoo vieressä, ja ihmettelee kehoitustani lampaiden laskemisesta..
 "Niin siis hä, miten... miksi?!" 

-Sanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥