lauantai 9. tammikuuta 2016

Treffit raksalla!

Nyt on aika aloittaa uusi vuosi täällä bloginkin puolella, ja sehän alkoi "raksatreffeillä" mieheni kanssa! :) Edellisen lauseen yksi sana on lainausmerkeissä, koska ihan oikeasti ne olivat siivoustalkoot, mutta kuitenkin ihan kahdestaan ilman lapsia, eli ihan tarpeeksi kutsuakseni niitä tuolla edellä mainitulla nimityksellä :D





 Siivottavaa riitti...


 Alakerrassa on vielä jonkin verran listoja laittamatta paikoilleen, ja pieni lisäerä laminaattia odottelee paikoilleenlaittajaansa.


Raksaimurin lattiasuulake oli tietenkin kateissa, joten otin toisesta imurista tuon suulakkeen mukaan... Eiväthän osat tietenkään sopineet yhteen, joten imurointi oli hieman haastavaa, kun jouduin pitämään osia kiinni toisissaan..




Seuraavana tämänhetkistä kuvaa keittiöstä. Sieltä puuttuvat vielä: hana, jääkaappia ja pakastinta lukuunottamatta kodinkoneet, liesituuletin, välitilan lasi, lamput katosta ja siivous.
 

 Keittiön kaappien ovia ja laatikoita suojaa vielä onneksi muovit! 
Maltankohan ottaa niitä pois ollenkaan.. :D

Puuttuvia palasia vielä löytyy.. :)

 Auringonpaiste piristytti siivousurakkaa melkoisesti :)




Ihana aurinkoinen pakkaspäivä, ja rentoa puuhailua tulevassa kodissa. 
Ihan mukava lauantai siis :)

-Sanna-

4 kommenttia:

  1. Mielenkiinnolla kävin kurkistelemassa. Tsemppiä raksa-arkeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun kävit :) Tulehan toistekin! Kiitos tsempeistä!! Nyt aletaan olemaan jo ihan hyvällä mallilla, eli usko siihen, että joskus pääsemme muuttamaan, alkaa vahvistua pikkuhiljaa.. :D Muutama "pikku" välietappi vaan edessä ensin.. :)

      Poista
  2. Ihana talo! <3 Kyllä kelpaa sitten muuttaa elokuussa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jemina :) Elokuu tuntuu vielä niin kaukaiselta päätepisteeltä jossain kaukana horisontissa, etten pysty vielä edes ajattelemaan/haaveilemaan muutosta.. Normaalissa tilanteessa pääsisimme jo pian muuttamaan. Noh, eiköhän se muuttopäivä sieltä joskus meitäkin vastaan tule :D

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥