tiistai 9. helmikuuta 2016

Sisustusasiaa, lehtijuttua ja vähän muutakin :)

Onpas taas vierähtänyt tovi siitä, kun viimeksi portaista kirjottelin.. Tällä hetkellä on niin paljon kaikenlaista raksaan liittyvää ja liittymätöntä, ettei blogin päivitykselle ole oikein jäänyt aikaa.
Suurin raksaan liittymätön syy blogin päivittämättömyyteen on Netflix -sarja Breaking Bad... :D Olemme mieheni kanssa jääneet siihen totaalisesti koukkuun! Viime päivinä, kun olemme saaneet lapset illalla nukkumaan, niin mitäpä muutakaan olemme tehneet, kuin istuneet telkkarin ääressä ja tapittaneet televisiota ainakin parin / kolmen jakson verran! :D Suosittelen kaikille, jotka eivät tuota sarjaa vielä ole nähneet! Toinen raksaan liittymätön lähes yhtä merkittävä syy siihen, etten ole blogin parissa viettänyt aikaa, on vaatemerkki Silverjungle. Olen totaalisesti menettänyt sydämeni edellä mainitun merkin kauniille vaatteille :) Silverjungle liittyy Blogin päivittämättömyyteen siksi, että olen alkamassa Silverjunglen kotimyyjäksi, ja kaiken uuden omaksuminen on vienyt todella paljon aikaani.. Huomenna julkaistaan uusi mallisto, ja kutsuilut alkaa siitä.. Huh, vähän jännittää, mutta onneksi apuna ja tukena on mahtava joukko upeita ihmisiä, niin eiköhän hommat lähde hyvin rullaamaan :)

No niin, se raksaan liittymättömistä asioista!
Raksaan liittyvä ja kovasti myös viime aikoina aikaani vienyt asia on huonekalut ja piensisustus niin messujen aikana kuin sen jälkeenkin. Olemme tehneet sisustussuunnittelijamme Ilonan kanssa huonekalusuunnitelmaa, ja tutustuneet Pohjanmaan Kalusteen päätuotemerkkien ja tavarantoimittajien huonekaluihin. Seuraavat fiilistelykuvat kopioitu internetistä.






Osan Villa Roihussa messujen aikana olevista huonekaluista ostamme itsellemme. Näihin huonekaluihin lukeutuu ainakin sohva / sohvat olohuoneeseen ja elokuvahuoneeseen, televisiotasot, meidän kaikkien sängyt, keittiön tuolit ja todennäköisesti keittiön pöytä.. Viimeisenä mainittu "todennäköisesti keittiön pöytä" tarkoittaa sitä, että emme tarvitse uutta pöytää suorakaiteisen kuuden hengen pöydän tilalle, MUTTA ;) olen ihastunut pyöreisiin pöytiin ja olen myös vakaasti päättänyt sellaisen saada................... :D

(kuva kopioitu internetistä)

Olemme iloksemme saaneet pääsisustajana olevan Pohjanmaan Kalusteen lisäksi tiimiimme piensisustajaksi paikallisen sisustus- ja lahjaliike Sapiran. Kauniiden huonekalujen, sisustustuotteiden, lahjojen ja yksilöllisten omien tuotteidensa lisäksi Sapira tarjoaa myös kehystyspalvelua. Piensisustustuotteiden lisäksi Villa Roihussa tulee näkymään Sapiran kehystämiä näyttäviä peilejä, ja lisäksi ehkä myös jotain heidän omaa tuotantoaan :)

Olen todella tyytyväinen kaikkiin tämän projektin aikana saamiimme yhteistyökumppaneihin, ja heidän panokseensa sen eteen, että meillä yhdessä on kaunis kokonaisuus esitellä teille kaikille ensi kesänä. Tuskin maltan odottaa! :)

Raksalla on tapahtunut sen verran, että lattia ja listoitukset on saatu valmiiksi :) 

Seinäjoen Sanomien päätoimittaja Tuomas Rauhala tuli jälleen käymään, ja jututti meitä lehtijuttua varten. Saipa meidän esikoinenkin sanoa oman mielipiteensä tästä kaikesta! :D Tuon mielipiteen pääset lukemaan tästä!

Tulevina päivinä DekoSound / HifiStudio tulee asentamaan hifi-järjestelmän Villa Roihuun, eli kuulemma kaiuttimia useisiin huoneisiin jne. Mun ei ilmeisesti tarvitse tietää muuta... :D Tästä postausta kuvineen heti, kun järjestelmä on paikoillaan :)

Postausta tulee tulevaisuudessa myös meidän talon numerokyltistä :) Tällä hetkellä talomme pihaantulonurkassa on valo, jonka päälle olisi tarkoitus asettaa numerotarra, joka meidän tapauksessamme on numero 3. Olen katsellut tuota valoa, ja pähkäillyt, että tuollainen perinteinen valo ei oikein sovi meidän modernin talon nurkkaan.. Tai ehkä sopii, mutta joku muu vois olla parempi..
 Kuin tilauksesta, eräs henkilö otti meihin yhteyttä asiaan liittyen, ja hän teki ehdotuksen :) 
Tästä siis lisää myöhemmin :)

-Sanna-

2 kommenttia:

  1. Hyvät yhteistyökumppanit, varmasti tulee ihana kokonaisuus :) Ja teistä oli taas hyvä lehtijuttu!

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Uskon ja toivon, että tulee hyvin meidän näköinen kokonaisuus, vaikka sisustusmakuni onkin muuttunut tässä rakennusprojektin varrella romanttisesta huomattavasti moderninpaan! Ammattilaiset ympärillä pitää mut järjissäni, ja reagoi ja ymmärtää kiitettävällä tavalla ajatuksenjuoksuni! :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥