lauantai 21. toukokuuta 2016

Lehdistöpäivä / kuvauksia / haastatteluja /bloggaajatapahtuma ym...

Huh mitä päiviä takana! Mistäköhän edes alkaisin... :D




Edellisessä postauksessa luettelin aikamoisen määrän tehtäviä asioita, ja ilokseni voin ilmoittaa, että ne on tehty!!! :) Talossa on huonekalut, peilit, valaisimet, matot, pyyhekoukut, wc -paperitelineet, piensisustustavaraa ja tekstiilit paikoillaan! 







Enää puuttuu muutamat lainahuonekalut. Sijaiskeittiönpöytä vaihtuu melko samannäköiseen lopulliseen, sekä tyttöjen huoneen ja terassin kalusteisiin tulee hieman muutosta. Enää siis pientä viilausta jäjellä :)

Lehdistöpäivä oli ja meni. Itse pystyin osallistumaan päivään sen verran, että menin siivoamaan tyttöjen kanssa viime hetken siivouksia kyseisen päivän aamuna. Kun kello oli niin paljon, että lehdistön edustajia alkoi tulla Pruukinrantaan, ja lähestyivät jo Roihuakin, oli tämän äipän aika kaapata kiljuvat ja karjuvat lapset kainaloonsa (tai oikeastaan se pienempi kiljui ja karjui molempien edestä), ja kaahata autolla mahdollisimman nopeasti pois aiheuttamatta pahennusta.. Olisi ollut niin mukava olla itsekin paikalla, mutta onneksi Mammuttikodilta Jari ja Pauli hoitivat isännöimisen kiitettävästi :) Oli mukava tavata pikaisesti myös ikkunatoimittajamme Pihlan edustajia.








Lehdistöpäivää seuraavana päivänä poseerasimme koko perheen voimin olohuoneen sohvalla kuvaajalle ja vastailimme Uusi Koti -lehden toimittajan Jorma Välimaan kysymyksiin :) Samalla kuvattiin materiaalia myös Mammuttikodin ja Pihlan tarpeisiin.

Seuraavat kuvaukset olivatkin sitten Deko -lehteen tulevan virallisen asuntomessuluettelon kuvaukset. Jälleen löysimme itsemme istumasta sohvalla hymyilemässä kameralle. Ainakin suurin osa meistä taisi hymyillä. Äiti ja isä ainakin yrittivät hymyillä luonnollisesti... Voi miten vaikeaa se onkaan juuri silloin, kun kamera osoittaa suoraan kohti omia kasvoja... Keskimmäisenä istunut tuleva ekaluokkalainen esitteli kuvaajalle auliisti harvahampaista purukalustoaan edellisenä iltana irronneen hampaan ansiosta. Perheen pienimmällä taisi suurimmassa osassa kuvista olla sorni nenässä tai suussa, eikä todellakaan hymyillyt, vaan yritti äidin sylistä hivuttautua isoveljen selän taakse. Keskimmäiselle lapsistamme on nykyään aina todella tärkeää, että hän näyttää aamusta iltaan hienolta. Hänen huolenaiheensa oli, että näkyykö kiharat kuvissa... Ehkäpä hänkin kuitenkin hymyili.. 
Aika hyvä hymyjen saldo siis.. luulisin.. :)





Tänään oli mukava päivä asuntomessualueella. Lukuisa Bloggaajien joukko saapui Pruukinrantaan tutustumaan muutamiin messutaloihin. Roihu oli yksi kohteista. Alla olevassa kuvassa bloggaajat ovat tapahtuman aloitustilaisuudessa naapuritalomme Kimara-Katariinan edustalla :)


Oli niin mieltä lämmittävää kuulla positiivisia mielipiteitä ja ajatuksia talostamme, sillä juuri ennen bloggaajien saapumista meinasin paniikissa laittaa oven lukkoon, ja olla päästämättä ketään sisälle :D Miten sitä onkaan niin kriittinen ja epäileväinen omaansa kohtaan, vaikka kaikki on juuri kuten pitääkin ja paremminkin.. :)


 



















Olemme saaneet jälleen uuden vahvistuksen tiimiimme :) Jalasjärveläinen taidekeramiikkataiteilija Tarja Salonranta on luvannut tehdä Villa Roihuun jotain kaunista! Suunnitelmat ovat jo hyvällä alulla :)

Meillä kaikuu...... 
Eli akustiikkalevy tms. -kaupoille olisi suunnattava.. En haluaisi mitään tavallista vaan jotain vähän erilaisempaa... Suunnitelmat niidenkin suhteen ovat alulla :)

Kuvauksia eri sisustuslehtiin on tiedossa vielä lähiaikoina, eli poseeraushymyä on treenattava edelleen.. :D

-Sanna-

8 kommenttia:

  1. Teillä näyttää kyllä niin hienolta, että suurella innolla odotan pääsyä paikanpäälle! Tsemppiä haastatteluihin :)

    Minna K.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana kuulla! Kiitos Minna :) Positiiviset kommentit lämmittävät mieltä kovasti, sillä itselle noita nurkkia jo pidempään katselleena ja suurennuslasin kanssa kaikkea tarkastellessa tulee aika ajoin mieleen vaikka mitä.. :D

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Näyttää niin kauniilta teillä! Tullaan kyllä katsomaan lähempääkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Reetta :) Tervetuloa käymään meillä! :)

      Poista
  4. No nyt löytyi etsimäni kaltainen laminaatti!
    Saako udella mikä on lattianne merkki ja malli!!??
    Upean värinen! Onko siinä muutoin viisteet vai ei?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Suuret pahoittelut, että huomasin viestisi vasta nyt! Ehdottomasti saat udella! :)Pidän itsekin lattian sävystä erityisen paljon, ja nyt olen jo havainnut lattian hyvin lapsi- ja likaystävälliseksi :D Nyt vaan on sellainen tilanne, etten saa ihan heti käsiini laminaatin tarkempia tietoja. Laminaatti on Pergon, mutta muut tiedot saan sulle loppuviikosta :)

      Poista
    2. Kiitos Sanna! :)

      Jään odottamaan, mikä "sävy" on kyseessä.. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥