sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Veeti-mammutti kylässä ♥

Mammuttikodin maskotti Veeti-mammutti matkusti Seinäjoelle joitakin päiviä sitten.. :)



Saimme tämän erikoisen vieraan pihaamme viikonlopuksi :) 
Veeti-Mammutti on Mammuttikodin maskotti, ja kiertänyt ympäri Suomea jo useamman vuoden ajan, ja nyt se parkkeerasi iloksemme myös Mammuttikoti Villa Roihunkin pihaan :)




Veeti on aiheuttanut aikanaan kohua hyvinkin paljon erään ominaisuutensa vuoksi, ja siitä onkin sittemmin tullut melkoinen julkkis :D


Veeti on jo useita vuosia vanha, ja sitä on huollettukin jo useamman kerran. Turkkikin on ilmeisesti vaihdettu ainakin kertaalleen, mutta hyvältä se näytti, ja turkki oli pehmoinen :)


Etsiskelin internetistä lisäinfoa Veetistä, ja löysinpä sellaisenkin tiedon, että paljon kokenut mammutti on joskus jopa törmännyt kuljetusvaiheessa siltaan! Onhan tuo ilmestys sen verran suuri, että ei se ihan joka sillan ali todella mahdukaan.. :D



Olipas kiva saada tämä hieman erikoisempi "lemmikkieläin" muutamaksi päiväksi meillekin :) Saimme käydä useita mukavia keskusteluja ohikulkeneiden hämmästelijöiden kanssa, eikä Veeti säästynyt salamavaloilta Roihun pihassakaan :) Kiitokset Syrin Vesalle, kun ajelutti Veetin käymään meillä!
Leikkimökin terassitolpat ovat saaneet kaksi sivuaan punaisiksi :)


Hirveä määrä kuvauksia ja haastatteluja takana..
 Joihinkin lehtiin on kuvattu talon jokainen huone ja joihinkin vain joitain tiettyjä osia talosta. Siivoamista on siis ollut ohjelmassa aika usein, koska raksapölyä leijailee ilmassa edelleen, ja kyllähän sitä likaa tulee, vaikkei vielä talossa asutakaan... Meidän perhettäkin on kuvattu sen verran moneen kertaan jo, että tuleva ekaluokkalainen on uhannut muuttaa mummolaan.. Yhtä "innoissaan" siis kameran edessä kuin äitinsä..
Akustiikkalevypalaveria pidettiin eilen..
Tänään eli maanantaina tulee keramiikkataiteilija Tarja Salonranta tuomaan meille jotain kaunista.. :) Kerron siitä lisää kuvineen myöhemmin!
Hirveä kiire saada puutarha täysin valmiiksi! Keskiviikkona dedline..... Keskiviikkona on myös puutarhan ja terassien kuvaukset..
Tiistaina pitäisi saapua viimeinen huonekalukuorma Pohjanmaan Tehtaanmyymälästä. Useita huonekaluja tulee lisää ja jotkut vaihtuvat.
Olen loman tarpeessa...
-Sanna-

2 kommenttia:

  1. Meilläkin on Tarjan enkelipatsas olohuoneen takan päällä. Ihana! - Emma

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt vasta huomasin Emma kommenttisi! Tarja on kyllä ihan super taitava tekemään kaikkea kaunista :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥