perjantai 3. huhtikuuta 2015

Sisustusvalintoja ja Pytinkimessuja

Hyvää pääsiäistä! :)

Piti jo viime viikonloppuna kirjoitella tänne blogiin kuten olin luvannut, mutta lasten sairasteluista ja muista kiireistä johtuen päivittäminen vierähti tänne asti. Nytkin menee yötöiksi, mutta rauhassa pystyn kirjoittelemaan, kun kaikki väki nukkuu... :)





Käytiin sisustussuunnittelijamme Ilona Lassilan kanssa reilu viikko sitten tutustumassa lähinnä lattia- ja tapettivalikoimiin RTV:llä. Olemme jo aikaisemmin käyneet siellä stekkaamassa laattoja, ja jonkinlaista suunnitelmaa sillekin suunnalle olemme jo tehneet..



Suosin sisustuksessa neutraaleja värejä. Saattaa kuulostaa tylsältä, että haluan kotiimme paljon valkoista ja lisäksi harmaan eri sävyjä. Siskoni mielestä olen tylsä sisustaja juuri tuosta syystä... Tykkään kuitenkin leikitellä väreillä (jonkin verran ;D ) tekstiileissä. Ne vaihtuvat yleensä vuodenaikojen ja mielen mukaan. Lasten huoneet tulevat olemaan poikkeus tuosta "valkoinen-harmaa" -linjastani, ja ehkäpä vielä yksi muukin huone... ;) 

Aikaisemmin olen ollut sitä mieltä, että itse tiedän parhaiten mistä itse tykkään, enkä halua kenenkään muun puuttuvan sisustusvalintoihini, tai päättävän niitä puolestani. Nyt on tämän rouvan asenne kuitenkin muuttunut tämän projektin myötä täysin. Voin kertoa, että on sitten jo kerran jos toisenkin mennyt sormi suuhun muun muassa keittiönkin kohdalla. Ammattitaitoinen sisustussuunnittelija vierellä osasi pukea mun ajatukset sanoiksi; ehdotti vaihtoehtoja, joista (mun sisustustyyliin tutustuneena) tiesi mun pitävän; ja sitten toisaalta osasi myös hieman toppuutella, jos aloin lennellä ajatuksineni liian korkeissa sfääreissä.. :D
 Onneksi siis apunani on
 idearikas Ilona, joka on keksinyt jo muutamankin huikean idean, joita ehdottomasti tulemme kodissamme käyttämään! :) 

 RTV:llä mulla oli Ilonan lisäksi mukana meidän perheen pian 1-vuotias pikkuneiti, joka ei juurikaan antanut äidin miettiä sen kummemmin kuvakulmia tai ylipäänsä kuvattavia kohteita, eli seuraavana siis muutama yleiskuva tapeteista! :D Toisaalta, kun miettii, niin ehkä ottamani kuvat kuvaavat hyvin sitä, miltä kaikki näytti siinä kuvatessani ja viihdyttäessäni samanaikaisesti lasta, joka halusi maistaa jokaista tapettia, josta vähänkin sai otetta äidin huomion herpaantuessa... :D






 Tapettia meille tulee luultavasti joka huoneeseen ainakin jonkin verran, eli turhaan ei noita hyllyjä kierrelty ja tapettikirjoja selailtu. Edellisessä kodissamme ei ollut tapetteja ollenkaan, sillä halusin silloin maalin kaikille seinille. Nyt kaipaan enemmän ilmettä seiniin juuri tapettien avulla.. :) Ulkoseinien sisäpinnoille hirteen tulee vaha.

 Lattiavaihtoehtoja tutkiskelimme myös... :)






 Loppuun vielä muutama kuva viime viikonlopun Pytinkimessuilta. Kuvat ovat Mammuttikodin pisteeltä, jossa kävimme päivittämässä kuulumisia puolin ja toisin :)






 Hyvää pyhien jatkoa! :)

-Sanna-



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥