maanantai 9. maaliskuuta 2015

Päiväkirja meidän projektista....

Päätin kuin päätinkin perustaa blogin facebook -sivustomme lisäksi!
Olkoon tämä samalla ikäänkuin päiväkirja, jota on toivottavasti ;) mukava lueskella sitten vuosien päästäkin. Jos oikein innostun, niin voinhan kertoilla kuulumisia tänne blogiin vielä senkin jälkeen, kun viimeinenkin messuvieras on sulkenut kotimme oven perässään.. :)

Meidän uusi koti kohoaa siis Seinäjoelle Huhtalan kaupunginosaan Kyrkösjärven rannalle, jossa pidetään asuntomessut kesällä 2016. Talo rakennetaan avaimet käteen -periaatteella, ja talofirma on Mammuttikoti, eli hengittävä hirsitalo on kyseessä. Talon nimi tulee olemaan Villa Roihu, kuten blogin nimestäkin jo voi päätellä :)

Kirjoitan tänne blogiin rakennusprojektimme edistymisestä omastani eli naisen näkökulmasta, joten SAATTAA olla, että mm. routasuojaukset ynnä muut salaojasuunnitelmat jäävät näissä teksteissä vähemmälle. Huomatkaa kuitenkin, että aikaisemmin en ole edes tiennyt edellä mainittujen asioiden olemassaolosta! :D Väkisinkin tässä alkaa jo oppia ainakin talonrakentamisen alkeita, kun kuuntelee mitä ympärillä tapahtuu! :)

Ainakin kaikki, jotka ovat talon rakentaneet, tietävät mitä tämä kaikki vaatii koko perheeltä. Huh huh, aivan jo hengästyttää, vaikka ensimmäistäkään puuta ei ole vielä tontiltamme kaadettu. Ja mitä tämä kaikki onkaan sitten, kun talon rakentaminen oikeasti alkaa, vaikka varsinaisesti ei meidän itse tarvitsekaan olla raksalla vasaraa heiluttelemassa.. Tehokkaita raksansiivousvinkkejä otetaan kuitenkin kiitollisuudella vastaan! ;D

Naapuritonteilla on jo kovasti tapahtunut kaikenlasta! Joillakin tonteilla ovat jo talotkin alkaneet nousemaan! Se asia, että meidän tontilla ei ole vielä mitään konkreettista tapahtunut, korjaantuu ensi viikonloppuna. Mieheni ja hänen apurinsa suuntaavat siihen ainakin suurinpiirtein Tulikivimyllyn tontti numero kakkosen kohdalle, ja alkavat heiluttelemaan kirveitä ja moottorisahojaan.. ;) Puiden kaato olisi siis edessä, sillä maanrakennustöitä aloitellaan noin parin viikon päästä muistaaksiéni.
Aloituskokous saadaan pidettyä perjantaina, ja käymme samana päivänä tulevan puutarhamme suunnittelijan ja toteuttajien Ellenin muotoilustudion Niina Niinistön sekä Rajan Puutarhan Marko Rajan kanssa tarkastelemassa tonttia vielä ennen tositoimia.

Aivan tässä alkaa kuulkaa jo jännittämään mitä miehet saavatkaan aikaan lauantaina! :)

-Sanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥