torstai 7. toukokuuta 2015

Puretaan kuormia ja odotellaan..

Nonniin nyt sitä tavaraa sitten tulee tontille "ovista ja ikkunoista" heh... Tälläkin hetkellä vastaava mestarimme Seppo on tontilla vastaanottamassa tavaraa, ja kuulemma peitteitä tarvitaan lisää ja paljon.. Niitä on tullut hommattua jo melkoisesti..

Alkaa olla todellista ruuhkaa pelipaikalla... Tietenkin on sitten sopivasti vettäkin tullut taivaalta ja vielä tuulen kanssa. On siis ollut melko kova työ suojata peitteillä kaikki tontille tullut tavara, ja sen lisäksi on pitänyt köyttää pressuja ja laittaa painoja päälle, ettei tuuli vie peitteitä mukanaan.. huh huh :D

Seinien kokoajat tulevat ensi viikolla tiistaina, ja kuulemma talo nousee sitten ihan parissa päivässä :) Näin  rakentamisesta mitään tietämättömänä tuntuu siltä, että miten siellä mitään pystyy edes tekemään, kun joka paikka on niin täynnä hirsiä, villoja, kattoristikoita ja muuta puutavaraa.. Mutta luotan siihen, että kyllä ammattilaiset hoitaa :) 




Tällainen "odottava" tunnelma tontilla tällä hetkellä... Niin tai no ei ihan tällainen. Lisää tavaraa on näidenkin kuvien ottamisen jälkeen tullut.

Seuraava päivitys taitaakin tulla sitten ensi tiistai-iltana, kun olen innoissani ollut päivällä tontilla kuvaamassa ja häiritsemässä työmiesten touhuja... ;D

Ihanaa tulevaa äitienpäivää! ♥

-Sanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥