torstai 14. toukokuuta 2015

Saanko esitellä, Villa Roihu ♡

Tänään käytiin useampaankin otteeseen seuraamassa tapahtumia raksalla, koska niin paljon siellä kokoajan tapahtui. Ihan uskomatonta, mutta vain kaksi päivää siihen meni, kun Villa Roihu sai seinät ja kattorisrikot ylleen :) Sää oli melko epävakaa. Välillä satoi hieman vettä ja tuuli, mutta taisi se aurinkokin pilven raosta hieman pilkahtaa.. :)

Mammutin miehet tekivät saumatonta yhteistyötä nosturimies Kari Takamaan kanssa, kun hirret ja kattoristikot nousivat yksi toisensa jälkeen kevyesti ja helpon näköisesti omille paikoilleen. Lasten päivän kohokohta taisi olla se, kun he pääsivät testaamaan Karin kuorma-auton kuskin paikkaa :) 
Kiitokset Karille! ;)



Jouduimme lähtemään raksalta pois, kun ensimmäisiä kattoristikoita laitettiin paikoilleen. Tämän päivän lopputulosta emme siis ole vielä livenä nähneet. Seuraavana kuvia päivän tapahtumista raksalta niiltä ajoilta, kun olimme paikalla:
















 Viikonloppuna olisi edessä siivoamista raksalla. Mukana häärimässä ja siivoamista hankaloittamassa tulevat olemaan 5-, 3- ja 1-vuotiaat "pikku"haasteet... ;) Tiedossa siis leppoisaa yhdessäoloa perheen kesken! ;D

Loppuun vielä kuva, jonka lähetti tuleva naapurimme meidän jo lähdettyä tapahtumapaikalta :) 



 -Sanna-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥