keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Terveiset Asuntomessuilta Vantaan Kivistöstä! :)

Huh, tulipas käveltyä tänään!!
Asuntomessut nähtiin ja koettiin ihanien ystävien kanssa ihanassa aurinkoisessa säässä :) Aika moni muukin oli valinnut juuri tämän samaisen päivän, sillä pariin otteeseen jouduimme jopa jonottamaan sisäänpääsyä taloihin, ja pääasiassa kuljimme talojen sisätiloissa jonomuodostelmassa, ja laskimme rappusissa olevien lukumääriä sallittujen maksimimäärien vuoksi :D Noo siihen osasin varutuakin, eli tämän päivän runsas yleisömäärä ei tullut yllätyksenä :)

Me olemme tehneet jo kaikki materiaalivalinnat, joten niihin emme niinkään hakeneet ideoita messuilta, mutta sensijaan talojen suojaukset kiinnostivat erityisesti! :D









Talot olivat hyvin kauniita, ja tulihan sitä sitten otettua paljon kuvia itseni näköisistä ja omiin silmiini kauniista yksityiskohdista ja sisustuksista kohteissa :)









Mielestäni sellainen kohde, joka miellytti kaikin puolin eniten, oli Villa Beauty. Kyseisestä kohteesta on juuri edellinen kuva. Sieltä löytyi muun muassa juuri sitä blingblingiä, josta itsekin niin kovasti pidän ;)

Kävimme tietenkin myös Seinäjoen pisteellä tervehtimässä projektikoordinaattori Maarit Kuokkasta ja tulevaa naapuriamme Pekka Koskelaa :)







Ihana päivä kaikenkaikkiaan, ja hyvä mieli messuista jäi :) 

Tekisi tosin mieli mennä käymään siellä vielä uudestaan... ;)


-Sanna-



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥