sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Vantaan asuntomessujen virallinen messuluettelo muutti meille :)

Lainatakseni meidän "puutarha-Niinaa", vuoden päästä jännittää jo melkoisesti, kun kuvassa oleva julkaisu, eli asuntomessujen virallinen messuluettelo ilmestyy!! :) 


Olen ostanut tuon kyseisen lehden irtonumeron jo todella monena vuonna, ellei se ole tullut tilattuna. Nyt kuitenkin normaalista poiketen (jostain syystä ;) ) oikein odotin lehden ilmestymistä, ja olen selannut kohteet jo useampaan otteeseen ja ihan uudenlaisella näkökulmalla.. :)




Paljon näyttää olevan jälleen mielenkiintoisia ratkaisuja taloissa. Kuvien perusteella löysin useita omaan makuuni sopivia kauniita juttuja, ja löytyipä sieltä myös omaan makuuni sopimattomia ratkaisuja, joita hieman ihmettelin. Näin sen kuitenkin pitääkin olla. Eihän kaikki voi tykätä kaikesta. 



En odota, että kaikki messukävijät tulevat pitämään meidänkään kodin ratkaisuista. Aluksi, kun lähdimme messurakentajiksi, pohdiskelin paljonkin tätä asiaa. Mietin sitä, että miten kestän kaiken sen mahdollisesti korviini kantautuvan kritiikin Villa Roihusta. Se kuitenkin tulee olemaan meidän perheen koti ja meille rakas ja tärkeä paikka... Sitten onneksi tulin järkiini, ja tajusin olla pohtimatta tuollaisia. Siitä tulee meidän näköinen meidän koti, jossa meidän on hyvä olla :) Kaikilla ei tarvitse eikä pidäkään olla samanlainen maku kun meillä. Mutta tuleehan siitä tietenkin vielä parempi mieli, jos löytyy muitakin, jotka Villa Roihusta pitävät :)
Me ja meidän ympärillä oleva loistava tiimi teemme kovasti töitä, että voimme vuoden päästä esitellä teille aikaansaannoksemme :)

Iso kumarrus ja "rispektit" Vantaan messualueen rakentajaperheille ja heidän tiimeilleen, joilla kaikki työ ja uurastus alkavat olla takana päin! He ovat juuri saaneet/saamassa kaiken valmiiksi :) Kohdelkaamme siis näitä koteja tulevan kuukauden aikana hellävaroen, arvostaen ja ohjeita noudattaen :)

 Vantaan asuntomessut alkavat siis tulevana perjantaina 10.7. Me menemme messuille reilun viikon päästä :) Tuskin maltan odottaa!!

 -Sanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥