lauantai 15. elokuuta 2015

Maalari maalasi talon.. :)

Nyt alkaa talo olla maalissa! 
Iso kiitos Maalausliike Köykkö Ky:n Jani Kalliolle mahtavasta työstä! :)

Talon ulkopuolisia töitä on vielä jonkin verran pihatöiden lisäksi. Harmaiksi maalatut smyygilaudat pitää asentaa paikoilleen. Valkoiset ikkunoiden alla olevat pellit vaihdetaan tumman harmaisiin. Sokkeli maalataan kaikilta sivuilta tumman harmaaksi. 
Ja sitten.... 
Alkuperäinen suunnitelmahan oli, että parvekkeen ja terassin kaiteet maalattaisiin saman väriseksi kuin ovet eli hiekan väriseksi... Nyt olemme kuitenkin alkaneet epäröimään tuon asian kanssa.. Tällä hetkellä kaiteet on pohjamaalattu valkoiseksi, ja ne näyttävät aika kivoilta...
Mitäs, jos ne jätettäisiinkin valkoisiksi....
Vai pysytäänkö alkuperäisessä suunnitelmassa...






 Tulisihan siinä hyvin hiekan värin toistoa, jos kaiteet maalattaisiin suunnitellulla värillä, koska tällä hetkellä ainoastaan ovet ovat sen väriset... 


Mutta valkoiset kaiteet olisivat ihanan raikkaat...


Meillätaitaaollaongelma...

Pihakiveys etenee!
Tykkään :)
 Kivien väri tummuu tuosta, kunhan siitä sitten aikanaan putsataan kaikki lika ja pöly päältä pois :)



  -Sanna-

5 kommenttia:

  1. Mun mielestä noi valkoset on hyvännäköiset, mutta itsehän nyt olen valkofriikki eli ehkä hieman puolueellinen näkemys tässä asiassa. Kumpikin ihan varmasti sopii!

    VastaaPoista
  2. Kiva, kun laitoit mielipidettäsi :) Valkofriikkeyttä on nähtävissä myös tällä suunnalla.. :D Koska en tule saamaan kokonaan valkoista taloa, josta olen aina haaveillut, niin saanen ainakin talon, jossa on mahdollisimman paljon valkoista! ;D Saa nyt nähdä mihin päädytään, ja olen yhteydessä myös Mammuttikodin suuntaan, että saan kuulla myös heidän mielipiteensä asiasta :)

    VastaaPoista
  3. Onko teillä talossa nurkkalautoja? Yritin tihrustaa noista kuvista ja näyttäisi, että on ehkä jotkut pienet. Ei kuitenkaan täysin varmaksi osaa kuvien perusteella sanoa. Meillä ei vielä ole nurkkalautoja, mutta ilmeisesti jonkinlaiset täytyy laittaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Talossa on kapeat nurkkalaudat, kuten olit huomannutkin :) Mielestäni moderniin hirsitaloon sopii hyvin juuri tuollaiset kapeat. Perinteisempään sopii leveämmätkin..

      Poista
  4. Hyvältä näyttää. Meillä olisi maalari etsinnässä, pitäisi myös talon ulkoseinät saada maalattua. Voi olla, että sisälläkin täytyisi jonkin verran tehdä töitä, nyt kun tähän kunnostusprojektiin lähdetään. Kivan näköinen tuo punainen maali, tuntuu että harvoin enää näkee punaisia taloja.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥