lauantai 21. marraskuuta 2015

Tapetteja siellä ja tapetteja täällä...

Kuten olen jo tainnut mainitakin, en aikaisemmin ole ollut "tapetti-ihmisiä", 
vaan olen kuulunut ennemminkin "maalityyppeihin".. 
Heh heh.. :D

Jokatapauksessa nyt avasin skeptiset silmäni tuhansien tapettien maailmalle, ja innostuin :) Näin jälkikäteen olen pohtinut, että innostuinko liikaakin, sillä kaikki näytti niin hyvältä ja ennen kaikkea erilaiselta, kuin mitä meillä on ennen ollut.. Onneksi Ilona tajusi nopeasti sen "mun jutun", ja ohjasi oikeille urille. Tapetit siis enemmän ja vähemmän loistavat tai kimaltavat ainakin muutamissa tiloissa ;) 

Meidän makuuhuoneesta taisi jo kuva paikallislehdessä vilahtaakin, joten esittelen siis nyt sitä ja sen seiniä hieman täälläkin :) Makuuhuoneessa on seinän pätkä keskellä huonetta. Seinän taakse tulee vaatekaapit ja seinä muodostaa taakseen ikäänkuin pukeutumistilan... Huonetta ympäröivät seinät jätämme hyvin neutraaleiksi, sillä keskellä oleva seinä onkin sitten kaikkea muuta kuin neutraali.. :D


Tämä ensimmäinen kuva on otettu silloin, kun huoneen hirsipintoja ei vielä oltu käsitelty valkoiseksi, mutta siitä näkee parhaiten tuon koko seinän. Kuvan laatu tosin on vielä huonompi, kun muissa kuvissa.. Pahoittelut!






Valitsimme siis mustalla pohjalla olevia kukkia makkariin :) 
Vähän sellainen romanttinen, mutta särmää löytyy kuitenkin sopivasti. Värit sointuvat hyvin yhteen meidän koko talon sävyjen kanssa, vaikkakin muualla on huomattavasti vaaleampaa.

Tämän seinän kanssa en kokenut "rakkautta ensisilmäyksellä" -tunnetta, vaan totta puhuen järkytyin! :D Näin nimittäin tapetoidun seinän mieheni kännykkäkamerallaan ottamasta kuvasta, joka muuten taisi olla juurikin tuo ensimmäinen tämän postauksen kuva :D Todella fiksua siis esitellä se kaikelle kansalle, mutta siitä kumminkin näkee sen koko seinän :) 

Totuus oli loppujen lopuksi kaikkea muuta, kuin vaihtoon menevä synkkä sillisalaatti, kuten äkkipikaistuksissani taisin ensin tapetista lausahtaa.. Paikanpäälle päästyäni jopa ihastuin! Livenä seinä näyttää hyvin kauniilta ja harmoniselta. Mustaa taustaväriä olin kavahtanut turhaan. Lisäksi kukista löytyy juuri sopivasti sitä kimalletta. 

Ajattelin ensin, etten paljasta seinän toista puolta vielä, mutta on kai silti pakko... 
Vähän.. ;)



Sitten lupaamani vilkaisu keittiön tämän hetkiseen ulkonäköön ja meidän perheen pienimmän tanssimooveihin! :D



Lopuksi vielä muutama esikatselukurkistuskuva talolta ;)






Seuraava postaukseni koskee tätä viimeistä kuvaa.. :)

Hyvää ja lumista viikonlopun jatkoa! :)

-Sanna-

4 kommenttia:

  1. Minkä kokoinen teillä on tuo makuuhuone? Itselläkin suunnitelmissa seuraavaan kohteeseen toteuttaa tuollainen variaatio makuuhuoneen vaatesäilytykselle. Mutta mietinnässä juuri se, että pitää makuuhuoneen olla sen 20 neliötä, jotta tuo ois järkevää tehdä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin äkkiseltään muisteltuna makuuhuoneen koko taisi olla 16,2m2, jos oikein muistan. Tilaa ei todellakaan ole liikaa, eli hieman enemmän olisi tietenkin parempi, mutta meidän käyttöön kuitenkin ihan riittävästi. Makuuhuonetta suunnitellessa kannattaakin miettiä, kuinka paljon siellä viettää aikaa ja tarvitseeko sinne tilaa muuhunkin, kun nukkumiseen ja vaatesäilytykseen. Ilman tuota väliseinää meidänkin makkari tuntuisi huomattavasti isommalta, mutta koimme, että makuuhuoneen puolella on riittävästi tilaa sängylle ja sen kiertämiseen ja "vaatehuoneen" puolella on riittävästi tilaa kaapilla kollaamiseen :) Toivottavasti olen vielä samaa mieltä sitten, kun on kaapit asennettu ja sänky laitettu paikoilleen! :D

      Poista
  2. Noniin, jään seuraamaan tilannetta. Meillä tällä hetkellä makkari 17 neliötä ja on siinä ja siinä olisiko ollut ahdas tuolla toteutuksella (siis tilaa tarpeeksi vaatteille). Tosin makkarin muotokin ratkaisee paljon, ei pelkät neliöt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet oikeassa! Makkarin muoto ratkaisee yllättävänkin paljon.. Nyt on kaapit asennettu paikoilleen, ja tarpeeksi tilavalta vaikuttaa vaatehuoneen puoli tällä hetkellä ainakin.. Tilantuntuun vaikuttaa osaltaan myös se, ettei huoneen peräseinä ole taynnä korkeita kaappeja vaan meillä on kaksi kaappia molemmilla reunoilla ja välissä on pienekö ikkuna, jonka alla on laatikoita..

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥