perjantai 15. huhtikuuta 2016

Käynti Pytinki-messuilla 3.4. ja liesituuletin ♥

Täällä Seinäjoella järjestettiin jokavuotinen rakentamiseen, remontointiin ja sisustamiseen keskittyvä tapahtuma Pytinki-messut 1.-3.4. Pitihän meidänkin siellä jälleen mennä käymään lähes 20 000 muun messuvieraan kanssa. Talommehan on jo lähestulkoon valmis, joten varsinaista hyötyä messuista ei rakentamisen kannalta tällä kertaa ollut, mutta oli mukava käydä tapaamassa yhteistyökumppaneitamme ja muita tuttuja, ja onhan kyseisillä messuilla käynnistä muodostunut jo melkeinpä perinne :) Nautin todella paljon ylipäänsä käydä erilaisilla messuilla, ja sattuneesta syystä viimeaikoina juuri rakentamiseen liittyvät messut ovat kiinnostaneet erityisesti ;) No joo.. onhan niissä yleensä aika paljon porukkaa ja aika-ajoin / paikkapaikoin jopa ahdastakin, mutta rakastan sitä (pääasiassa) leppoista tunnelmaa ja hyväntuulisten ihmisten aikaansaamaa omaakin hyvää mieltä :) Voisi siis jopa melkein sanoa, että olen messukävijänä hyvinkin helppo kohde yrityksille ja esittelijöille... :D 

                 Tämän oman rakentamisprojektimme aikana messuilla käynneistä on "mukaan lähtenyt"

takka :)

                                                             
Kuva kopioitu internetistä!

...ja kiuas :)

Kuva kopioitu internetistä!

Omasta kokemuksestani voin lämpimästi suositella rakentamiseen liittyviä messuja kaikille, joille esimerkiksi juuri rakentaminen tai remontointi on ajankohtaista. Samassa tilassa on laaja joukko asiansa osaavia alansa ammattilaisia, jotka ovat paikalla juuri messukävijöitä varten. Heiltä saa viimekäden tietoa ja tietenkin hyviä messutarjouksia! :D

Otin paljon kuvia, mutta sitten kävikin jotain (taas), ja suuri osa kuvista on jossain muualla, kuin siellä missä niiden pitäisi olla, eli niitä ei ilmeisesti ole missään... (kirosana!)
Seuraavaksi siis kamerasta löytyneitä kuvia tämän vuoden Pytinki-messuilta..  :)


Kuvassa meille vuoden aikana tutuksi tulleet asuntomessujen projektikoordinaattori Maarit Kuokkanen, 
tiedottaja Pekka Purhonen sekä aluevalvoja Ari Peltola :)

Neiti A. kummastelemassa Suomen karttaa.. 

Jos johonkin voi messuilla käydessään ihastua, rakastua ja pakahtua, niin se oli tälläkin kertaa tämä aina niin suloinen Emma´s & Mama`s:n  osasto :) Ilokseni voin kertoa, että ensi kesänä voitte bongata Villa Roihun lastenhuoneista myös näitä ihanuuksia :)

Ehdottomasti suuri boonus tässä rakennusprojektissa on ollut se, kun olemme saaneet tutustua uusiin mahtaviin ihmisiin, jotka ovat omien alojensa rautaisia ammattilaisia. Kuvassa pihamme/puutarhamme toteuttaja Rajan Puutarhan Marko Raja sekä Ellenin pihat ja puutarhat | Niina Niinistö Design Oy:n Niina Niinistö. Niina suunnitteli meille juuri meidän näköisemme pihan/puutarhan huomioonottaen kaikki toiveemme ja tarpeemme. Marko toteutti kaiken sen, ja pihastamme tuli juuri suunnitelman kaltainen :)
 Kun tapasimme Niinan kanssa ensimmäisen kerran, taisin ensitöiskeni laukaista hänelle, etten ole pätkääkään puutarhaihminen.. Enkä silloin ollutkaan.. Tämä prosessi on saanut mieleni muuttumaan täysin. Kiitokset tämän haastavan asiakkaan mielenmuutoksesta kuuluu yllä olevan kuvan kaksikolle! :)

Pihamme kasvit on tilattu lakeuden vihertaimistolta :)


Lennolin kauniit tekstiilit olivat esillä Pytinki-messuilla. Niitä tulee näkymään runsaasti myös Villa Roihussa ja monessa muussakin asuntomessukohteessa ensi kesänä :) 


Törmäsimme messuilla pariinkin otteeseen porealtaamme toimittajaan Kylpyhuonemarketin Pasi Rajamäkeen ja hänen vaimoonsa Marjaan :)


Pari kuvaa "koti"osastostamme :D Mammuttikoti ja sen ihmiset ovat tulleet sen verran tutuiksi tämän projektin aikana, että melkein jo voisin sanoa olevamme "samaa perhettä" :D 
Harmikseni juuri näitä kuvia hävisi useita johonkin bittiavaruuteen, ja pari melkeinpä huonointa kuvaa jäi kameraan... Mutta olihan nämäkin tänne laitettava :)



Lumon toteutti terassilasituksemme. 
Olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen, ja esittelenkin terassilasitustamme lähiaikoina paremmin :)



Tänään talolla on muun muassa asennettu liesituuletin paikoilleen. 
Kyseinen liesituuletin on sellainen asia, jonka näkemistä omalla paikallaan olen odottanut kärsimättömästi jo noin vuoden! :) Reilu vuosi sitten, kun tontillamme aloiteltiin puiden kaatoa ja raivaustöitä, aloin varovasti puhumaan miehelleni, että olisi yksi asia, jonka niiiiiiin haluaisin uuteen kotiimme.. Taisin jopa luvata luopuvani joistain muista toiveista, jos vain tämän saisin.. 
Perusteltuani, puolusteltuani, kehuttuani ja ylistettyäni sekä useiden esitelmieni jälkeen sain tahtoni läpi! 
Ja kyllä, tämä asia oli juurikin liesituuletin! 
Ainakaan ei voi syyttää liian myöhään asian puheeksiottamisesta :D

Olen kopioinut ylläolevan kuvan internetistä, koska en ehtinyt tänään vielä käydä kuvailemassa omaa tuuletintamme.. Tällainen se mun Elica Starini kumminkin on ♥

Leppoisaa viikonloppua!

-Sanna-


2 kommenttia:

  1. Voi huokaus miten ihana liesituuletin..<3 Malttamattomana odotellaan jo ensi kesän messuja..ihania päiviä teidän urakkaan..terkuin Riksu ja Juha

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tykkään kyllä niin paljon itekin, vaikka en olekaan vielä päässyt käytännössä kokeilemaan, mutta onhan se ulkonäkö kuitenkin niin tärkeä asia! ;) Olen tosin kuitenkin kuullut ja lukenut hyvistä käyttökokemuksista :) Nyt on aluillaan todellinen loppukiri, jonka päätteeksi voimme hyvillä mielin avata Villa roihun ovet heinäkuun alussa messuvieraille! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥