tiistai 26. huhtikuuta 2016

Verhotankoja. lamppuja ja pyyhekoukkuja..

Viime viikonloppuna sain mennä ihan ypöyksin raksalle siivoamaan. 
Aah mitä terapiaa!! :) 
Talo alkaa olla jo niin hyvällä mallilla, että ainoastaan pikkujuttuja on enää tekemättä, joten uskalsin tehdä radikaalin teon... Päätin, että nyt oli aika repiä lattioista suojana olleet paperivuoraukset. Paperit lentelivät yksi toisensa jälkeen korkeassa kaaressa terassille odottamaan roskakontteihin viejäänsä (miestäni) ;) Siitä seurasi armoton imurin kanssa heiluminen musiikin soidessa täysillä (todellista äidin terapiaa siis :D ), ja ison kyltin kirjoittaminen eteiseen. Tuo iso kyltti sisälsi kainon pyynnön siitä, että tulija ottaisi kengät pois jaloistaan ja vielä hymynaamankin tein loppuun :) Tuntui ihan mahtavalta ottaa myös kauniiden portaiden päältä pitkät niitä peittäneet matot pois jo senkin takia, että olen kokoajan pelännyt jonkun hiekanjyvän ja toisenkin tekevän hiljaista tuhoaan maton alla valkoiselle pinnalle.. Tuhoja ei onneksi ollut syntynyt.. :) 

Tämä tapahtuma taisi nyt olla sellainen rajapyykki, jonka jälkeen en osaa raksaa sanoa enää raksaksi.. Eihän se näyttänyt enää raksalta ollenkaan, koska siirsin pari ruuvilaatikkoakin pois näkyviltä eteisen kaappiin. Kutsuttakoon sitä nyt sitten vaikka taloksi ja tuttujen kesken vaikka Roihuksikin ;)

Tänään oli talolla menoa ja meininkiä oikein kunnolla pitkästä aikaa, jos ei oteta huomioon viime viikonlopun riehumistani edellä mainituissa touhuissa ;) Autotalli ja varasto saivat maalia pintaansa. Roihu sai lisää ulkorappusia. Pihaa ja puutarhaakin taas tehtiin ym. Mahtava tekemisen meininki ja todellista positiivista loppukirin tuntua oli aistittavissa :) Suuntasimme myös isäni kanssa talolle aloittelemaan wc-valaisimien, verhotankojen, pyyhekoukkujen ja wc-paperitelineiden asennuksia.. :) Ihanaa vaihtelua viimeaikaiselle runsaalle tietokoneen ääressä istumiselle ja erilaisten selvitysten ja ilmoitusten ym. tekemisille koskien lopputarkastusta sekä lehtiin ym.. kerättävää informaatiota talosta, huonekaluista, materiaaleista ym.

Omalta osaltani touhu alkoi verhotankojen pidikkeiden paikkojen mittaamisilla. Kiitokset jälleen Ilonalle, joka oli tekstarin päässä vastaamassa välittömästi tämän "amatööriverhotankoasentajan" varmistuskyselyihin oikeasta kohdasta! :D 



Verhotangoiksi valitsimme Kirschin Stocholm -tangot. Ne ovat mielestäni hyvin kauniit, ja toistavat mukavasti ympyrä"teemaa", joka toistuu talossa useissakin asioissa :) 
Saimme tilattua tangot kätevästi RTV:n kautta!





Sitten kuvaa pahvilaatikkokasasta, jonka uumenista pilkottaa hieman sekä ala- että yläkerran vessojen peilien yläpuolelle tulevia valoja! Niitä emme voineet vielä asentaa, sillä peilit ovat vasta matkalla kohti meidän vessoja.


Pitihän sitä rakastamaani blingblingiä saada myös alakerran vessan kattoon.. :) Tilasimme vessojen valaisimet paikallisen valaisintalo.fi:n kautta. Palvelu oli erittäin hyvää, ja toimitus nopeaa :)

 Hankimme pyyhekoukut ym. RTV:n kautta Smedbon valikoimista. Päädyimme alakerran vessaan valitsemaan pyyhekoukkujen sijaan pari pyyherengasta. Yläkerran vessaan tulee perinteisemmät pyyhekoukut.




Isä valaisimenasennushommissa ♥

Tulevana viikonloppuna Villa Roihu saa kokea kunnon puhdistumisen ammattilaisten toimesta. Lisäksi verhotankojen, valaisimien, pyyhekoukkujen ym. asennushommat jatkuvat. 
Ensi viikolla alkaa tulla Pohjanmaan Tehtaanmyymälästä jo huonekaluja! :)

-Sanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥