sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Ulkojuttuja.. :)

Maalinhuuruiset sunnuntaiterveiset! 
Tämän päivän askareeni talolla keskittyivät leikkimökissä kökkimiseen :D
 Appiukkoni on rakentanut lapsillemme Villa Roihun pihaan ihanan leikkimökin, jonka sisäseinien ja -katon kimpussa hääräsin tänään. Leikkimökissäkin pitää olla mahdollisimman paljon valoa ja avaruutta, kuten talossammekin. Luonnonvaloa tuo "Pikku Roihuunkin" suuret turvalaseilla varustetut ikkunat molemmilla sivuseinillä sekä leikkimökin ovessa olevat isot pleksi-ikkunat. Valoisuutta päätin vielä lisätä maalaamalla mökin sisäseinät ja katon valkoiseksi :)


Leikkimökin väritys mukailee talomme värejä.


Jotta saisimme leikkimökkiä vieläkin enemmän saman väriseksi kun talo, aion maalata mökin terassitolppien etu- ja ulkoreunat vielä punaiseksi ja oven todennäköisesti ulko-oviemme väriseksi. Aika tosin alkaa käymään vähiin, mutta enköhän tuollaiset pikkutuunaukset vielä ehdi tekemään.. :)


Leikkimökin ikkunoihin pitäisi vielä etsiä sopivaa verhokangasta, sillä lastemme paapan tekemät verhotangot ikkunoissa oli tälle äipälle hyvinkin iloinen yllätys :) Autotallissa odottavat pirtinpöytä ja penkit, ja mattokin pitäisi jostain vielä etsiä lattiaan :)


Olen pohdiskellut, että joskus tulevaisuudessa voisi mökin terassia hieman laajentaa, kun se saattaisi hillitä hiekan kulkeutumista kenkien mukana sisätiloihin..


Yllä olevasta kuvasta saankin hyvän aasinsillan seuraavaan asiaani nimittäin liuskekiviin :) Piharakentajamme Rajan Puutarhan Marko toi ja asetteli paikoilleen muutamat istutusalueen yli kulkevat liuskekivipolut. Polut viimeistelevät pihan kauniisti, ja pidin ajatuksesta välittömästi, kun pihasuunnittelijamme Niina liuskekiviä aikanaan ehdotti :) Yllä oleva polku johtaa istutusalueen yli leikkialueelle.




Toinen liuskeivipolku johtaa etuterassilta patiolle




Kolmas liuskekivipolku johtaa takaterassilta patiolle. Saattaa olla, että tarvitsemme vielä hieman lisää liuskekiviä.. Olen ottanut nämä kuvat ennen leikkimökin saapumista omalle paikalleen. Siksi sitä ei siis vielä näy näissä kuvissa leikkialueella, mutta sen sijaan taustalla näkyy kaunis naapuritalomme Kimara Katariina :)


Patio on vielä hieman keskeneräinen, mutta kuitenkin lähes valmiina se jo odottelee aurinkotuolejaan ja tämän kuun lopussa saapuvaa poreallasta..


Kävin lasten kanssa muutama päivä sitten talomme lähileikkipuistossa, joka on ihan uusi eli rakennettu samanaikaisesti asuntomessualueen kanssa. Ihanan erilaiset ja kauniit telineet ja keinut kannustavat lapsia touhuamaan, keinumaan ja kiipeilemään :) Alueen toisessa päässä on toinen uusi leikkipuisto, joka on myös hieman erilainen, kuin mihin on totuttu. Pitääpäs käväistä sielläkin joku päivä :)












Loppuun vielä muutama kuva paluumatkalta leikkipuistosta.. :)






-Sanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥