tiistai 28. kesäkuuta 2016

Loppukiri!

Heipähei!

Otsikko taitaa kiteyttää tämänhetkisen tunteen aikalailla täydellisesti. Huh.. Ensi viikolla alkaa Asuntomessut!! Yli vuosi ollaan pakerrettu, ja nyt tuo suuri välietappi matkalla uuteen kotiin alkaa häämöttää jo ihan nurkan takana. Harmittaa kun en ole ehtinyt tänne blogin puolelle kirjoittelemaan useammin, mutta syy on sellainen punavalkoinen talo tuolla Pruukinrannassa. Sen pitäisi olla ensi viikon keskiviikkona täysin valmis joka nurkkaa myöden. Silloin talossa kuvataan 360´- kuvaus. Torstaina on lehdistöpäivä ja perjantaina 8.7. koittaa se päivä, jonka takia on hikihatussa pakerrettu. Silloin on Asuntomessujen avajaispäivä, ja Villa Roihun ovet avautuvat yleisölle :) Niin paljon tunteita kiteytyy siihen päivään.. Sitä päivää odottaa ilolla, mutta se päivä myös jännittää, kauhistuttaa ja toisaalta nostaa myös haikean tunteen, sillä sitten tämä yli vuoden kestänyt koko perheeltä voimia vaatinut intensiivinen prosessi on ohi. 
Olen aina sanonut, että ikinä en rakenna enkä rakennuta taloa, mutta nyt se on tehty. Huh mikä urakka, mutta kyllä kaikesta huolimatta kannatti :) Tähän väliin voisi jo kiitellä niin monia ihmisiä, jotka ovat olleet meidän matkassa mukana, ja mahdollistaneet meille sen kaiken, mikä meitä tuolla Kyrkösjärven rannalla odottaa. 
KIITOS ♥

Seuraavaksi palaillaan hieman viimeaikaisiin tapahtumiin.. :) 
Jalasjärveläinen keramiikkataiteilija Tarja Salonranta otti meihin yhteyttä joitakin aikoja sitten, ja ehdotti yhteistyötä. Olin hyvin iloinen yhteydenotosta, sillä tunsin hänet entuudestaan, ja olen tutustunut jo aikaisemminkin hänen kauniiseen tuotantoonsa. Olen saanut muun muassa ihailla Tarjan tekemää kaunista enkelipatsasta vanhempieni luona olohuoneen hyllyssä :) Aloimme pohtimaan Tarjan kanssa, että mikä voisi olla sellainen meidän ja Villa Roihun näköinen juttu. Lähetin Tarjalle muutamia kuvia talosta ja sisustuksesta. Siitä se ajatus sitten lähti.. :) Toisinsanoen siis Tarjan ajatus, sillä hän näki heti mitä meiltä vielä puuttui, ja minkä näköinen sen pitää olla.. Lopputulos on ihan mahtava ja juuri sellainen, kun sen toivoinkin olevan!







Tämä "Riite" taidekeramiikkatyö on todella kaunis, ja se saa ehdottomasti jäädä koristamaan Roihun olohuonetta messujen jälkeenkin ♥ Kiitos vielä Tarja tuosta kauniista sisustuselementistä!
Tästä pääset halutessasi tutustumaan Tarjan tuotantoon lähemmin :)

Maanantaiaamuna nousin sängystä erittäin vastahakoisesti, sillä olin joutumassa todella kauas mukavuusalueeltani... Toki koko asuntomessuprojekti on koulinut tätä kamerakammoista jo useaan otteeseen lehtikuvausten merkeissä, mutta nyt oli tapahtumassa jotain paljon "pahempaa". Olin nimittäin joutumassa VIDEOkameran eteen vastailemaan keittiöön liittyviin kysymyksiin. Ja kaiken lisäksi haastattelijana tulisi olemaan todellinen tämän genren ammattilainen toimittaja Laura Ruohola!! 

Voi kaikkeen sitä ihminen joutuukin... :D

Laura osoittautui ihan mahtavaksi tyypiksi! Hänen kanssaan paikalle tuli jo aikaisemmin tutuksi tullut toimittaja Titta Kiuru, joka sai myös omalla olemuksellaan meikäläisen rennommaksi. Pahimmat jännitykset siis kaikkosivat heti alkuunsa, kun oli tarpeeksi samanhenkistä porukkaa samassa tilassa :) Oma osuus meni kai varmaan ihan jotenkin ok:sti ehkä.. :) Sisustussuunnittelijamme Ilona oli sekä mun henkisenä tukena että myös haastateltavana. Ykkösellä veti homman purkkiin Ilonakin :) Mieheni oli meistä kolmesta haastateltavana aivan ensimmäisenä. Hän vastaili kysymyksiin koskien terassilasitustamme. Itse en ollut kuuntelemassa tuota haastattelua, mutta rento meininki taisi olla terassillakin aika ajoin ilmoille helähtäneistä naurun äänistä päätellen.. :) Syykin selvisi myöhemmin, kun kuulemma mieheni oli tarjoutunut olemaan yläosattomissa jossakin kohtaa haastattelua, että tulisi vähän vaihtelua pukeutumiseen... :D Noh tuota "loisto"ideaa ei kuitenkaan oltu käytetty.. :D

Harmittaa niin, kun en jännityksissäni huomannut ottaa kameraa talolle tuona aamuna, vaikka yleensä se on aina mukana, kun Pruukinrantaan suuntaamme.. Kännykällä nappailin muutamia kuvia, kun Laura teki spiikkejään, ja ottihan Titta meistä Lauran ja Ilonan kanssa yhteiskännykkäkuvankin. Tuon jälkimmäisen laitoin näkyville Villa Roihun facebook- sivustolle, mutta tänne en sitä saa nyt jostain syystä laitettua..

Iso kiitos vielä Laura Ruoholalle, Titta Kiurulle ja kuvaaja Janne Vainiomäelle, jotka osoittivat, ettei siinä videokameran edessä niin kauheaa olekaan! Oli myös ilo seurata televisioalan ammattilaisia työssään :) Toivottavasti tapaamme vielä :)

Tänään tuli Pohjanmaan Tehtaanmyymälästä vielä muutamia huonekaluja. Tyttöjen huoneen ikkunanalusrahi vaihtui sinne mittojen mukaan teetettyyn kankaalla vuorattuun säilytysrahiin ja toinen aurinkotuoli tuli patiolle. Vielä puuttuu jotain, mutta ei enää paljoa... :)

Nyt olisi sitten enää edessä siivoamista, putsaamista, kiillottamista, niittämistä, stailaamista, somistamista ja kaikkea muuta, mitä nyt tähän loppupaniikkiin voikaan kuulua! :D Vapaaehtoiset apurit voivat ilmoittautua allekirjoittaneelle ;) Yritän postailla vielä ensi viikolla viimetippa-asioista ja laitan kuvia valmiista huoneista tänne blogiin ennen messujen alkua, kun olemme saaneet Ilonan kanssa kaiken valmiiksi. Laitan sitten samaan pakettiin vielä kuvia meidän ihanasta kolmosesta, eli talon ulkoseinässä olevasta numerovalosta! :)

Se olisi sitten Provinssirock edessä täällä Seinäjoella! Provinssi järjestetään joka kesä Törnävänsaaren alueella, joka on ihan lähellä Pruukinrantaa. Kaksi suurta tapahtumaa sekä sijainnillisesti että ajallisesti lähellä toisiaan tuottaa varmasti haastetta järjestäjille, mutta onhan se hienoa, kun täällä järjestetään tapahtumia, ja saamme paljon ihmisiä Seinäjoelle :) Nyt olisikin tarkoitus vielä ennen isoa Asuntomessujen H-hetkeä saada ajatukset ihan muualle, ja nauttia mahtavista festareista jälleen kerran. 

Rock Rock!

-Sanna-

6 kommenttia:

  1. Hyvä te, tsempit loppukiriin! Kaikki näyttää niin hienolta!
    T:Heidi

    VastaaPoista
  2. What we look like we came out gorgeous. I was sure the success of this project. It's not easy, but the end will be as!
    I want an unforgettable summer!
    Warm regards, Mia

    VastaaPoista
  3. Hei! Mistä tuo ihana olohuoneen pöytä on löytynyt? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Pöytä on Pohjanmaan Tehtaanmyymälän toimittama. Maahantuojaa en valitettavasti muista..

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥