keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Huh huh..

En olisi muutamia vuosia takaperin uskonut tällaiseen pyöritykseen joutuvani.. 

Olemme jo varmaan puoli vuotta mieheni kanssa hokeneet, että: "Pian helpottaa.. Tämän viikon jälkeen meno rauhoittuu.. Nyt varmaan alkaa jo kiire hellittämään..."

Huh huh...

Nyt alkaa olla se hetki, kun OIKEASTI kiire hellittää, sillä kaikki on tehty mitä tehtävissä on. Siellä se seisoo Pruukinrannassa. Se on ollut jo melkein kaksi vuotta mielissämme iltaisin viimeisenä ja melkeinpä aamulla ensimmäisenä. Sen eteen on tehty PALJON työtä. Sen takia on vieritetty hikikarpaloita. Sen takia on taidettu jopa heikkona hetkenä itkeä. Sille on naurettu ja sitä ajatellessa on hymyilty. Vielä tällä hetkellä se on mulle talo, mutta uskon vahvasti ja tiedän, että siitä kuukauden päästä alkaa tulla koti.. pikkuhiljaa.. :)

Villa Roihu ♥
 Tämä taisi olla ensimmäinen kuva, jonka julkaisin täällä blogissa... :)

Tämä taitaa olla viimeisin blogin kuva, josta näkee koko talon... :) Harmikseni en tänään huomannut ottaa valmiista talosta kuvaa, mutta otan huomenna :)
Monenmonta vaihetta ja kuvaa on mahtunut väliin...

Toissapäivänä tuli poreallas. Eilen sen pesin, ja tänään se täytettiin :)

Tänään kävin lasten kanssa "pikaisesti" talolla. Edellisessä lauseessa yksi sana lainausmerkeissä, koska se ei ihan pidä paikkaansa... :D Tarkoitus kyllä oli, mutta eihän se taaskaan onnistunut. Yllättävän monta asiaa sain kuitenkin taas tehtyä aika pienessä ajassa.. :D Tässä vaiheessa pitää lähettää meidän rakkaalle kolmikolle vielä kiitokset ja halaukset tuonne untenmaille, sillä lapset odottivat äippää kiltisti autossa :) Ulos en heitä voinut ottaa, sillä leikkialue on siivottu ja tasoitettu (Kiitos S. ♥). Enkä ainakaan sisälle voinut heitä ottaa, sillä.. no te tiedätte.. :D Ikkunat auki (pienestä sateesta huolimatta), musiikki soimaan ja herkkuja käsiin. Ei siinä muuta tarvittu ;)

Seuraavaksi muutamia sateisia kuvia Roihun ympäristöstä tältä päivältä. Pahin ruuhka ja tekemisen meiniki oli jo kuvien ottohetkellä huomattavasti rauhoittunut, mutta kyllä niistä osviittaa viime päivistä saa :D Valmiin talon sisäkuvat jäi tietenkin siinä hötäkässä ottamatta, mutta huomenna kuvaan niitäkin! :)






Aion jatkaa bloggailua rakentamisen loputtuakin, sillä tästä on tullut jo tapa, ja tämä on todella mukava keino pitää päiväkirjaa. Toki blogi keskittyy tulevaisuudessakin kaikkeen taloomme liittyvään eli rakentamiseen, sisustamiseen, tuunaamiseen ym. eli aihepiirissä pysytään :D
 Huomisesta eli torstain lehdistöpäivästä ja ylihuomisen eli perjantain avajaispäivästä olisi mukava tehdä omat postauksensa, eli sellaiset saattaa olla tulossa. Lisäksi ajattelin tehdä postauksen asuntomessujen omista suosikkijutuistani, joita Roihun ympäriltä löytyy, sillä täytyyhän mun itsekin päästä tutustumaan sekä lähellä, että kauempana oleviin naapuritaloihin :) Villa Roihu saattaa tältä messukävijältä tosin jäädä välistä, paitsi huomenna ja ylihuomenna :D Vaikka olen tiedostanut sen julkisuuden, mikä tästä kaikesta on seurannut, ja ymmärrän paremmin kuin hyvin, että ei kaikkien tarvitsekaan tykätä meidän talosta, vaikka me sitä rakastammekin, olen silti todella "allerginen" kuulemaan mahdollisia negatiivisia kommentteja. Pysyn siis mieluummin poissa.... :) Saatan toki ohikulkiessani ihan vähän vilkaista "VR:n" suuntaan... ;)

Älkää te missään nimessä vaan vilkaisko kuten allekirjoittanut, vaan käykää ihmeessä peremmälle :) Roihuun tutustuminen tapahtuu hieman nurinkurisesti, sillä aloitus tapahtuu yläkerran parvekkeelta (jahka väliaikaiset portaat saapuvat huomenna illansuussa). Talosta poistutaan kodinhoitohuoneen ovesta, jonka jälkeen voi vilkaista miltä etuovelta sisäänkatsottuna näyttää. Uskon kuitenkin, että kokonaisuus hahmottuu kävijöille hyvin, sillä aika simppeli ja selkeä kokonaisuus Roihu on :) 

Olette kaikki lämpimästi tervetulleita tutustumaan meidän ja mahtavan tiimimme aikaansaannokseen perjantaista lähtien aina 7.8. saakka!
Ehkä messuilla tavataan mekin! :)
 ♥
-Sanna-

4 kommenttia:

  1. Terkkuja Hyvinkäältä! Tulemme ehdottomasti tutustumaan uuteen ihanaan kotiinne heinäkuussa : ) t. Lehtosalot

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana kuulla, ja niin mukava ylläri, että olet lukenut tätä blogia! :) Olette sydämellisesti tervetulleita! ♥

      Poista
  2. Villa Roihu ja Cubo oli mun suosikit koko messuilta. Ihana talo kaikkinensa! Onnea uuteen kotiin! T:Niina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla Niina, että pidit Villa Roihusta! :) Cubo on ihan uskomattoman kaunis kokonaisuus myös omasta mielestäni! Roihun sisustus ei vastaa ehkä nykypäivän trendejä niin paljoa, kuin moni muu kohde, mutta se kaikki on niin täysin mua, ettei enempää voisi olla ♥ :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥