maanantai 19. syyskuuta 2016

Rinsessojen huone

Päivitystahti ei ole kovin päätä huumaava tällä hetkellä, mutta vakaa aikomukseni on kunnostautua tässä asiassa.. niinpä niin... :D

Siivottiin tänään meidän tyttöjen huone isomman neidin kanssa, kun pienempi oli päikkäreillä. Siitä sain idean, että voisin kuvailla tyttösten huonetta tänne blogiinkin :) Meidän vanhempi tyttö on 5-vuotias ja nuorempi 2-vuotias. He mahtuvat vielä erittäin hyvin samaan huoneeseen, ja olikin mukava sisustaa meidän prinsessoille yksi yhteinen huone, jonne saatiin molempien lelut ja muut hyvin sopimaan :)


Sisustan mielelläni lastenhuoneet runsaiksi. Kovin pelkistettyä tyyliähän meillä ei ole oikein koko talossa, mutta huomattavasti vielä muita huoneita runsaampi sisustus on tässä tyttöjen huoneessa :) Kun aloimme sisustussuunnittelijamme Ilonan kanssa ensimmäisen kerran miettimään tyttöjen huoneen sisustusta, mulla oli ensimmäisenä mielessä ajatus ikkunaa ympäröivästä säilytyskokonaisuudesta. Korkeammat hyllyköt ikkunan reunoille ja säilytysrahi, jonka päällä voi istua, ikkunan alapuolelle. Teetimme ikkunan alusrahin Pohjanmaan Tehtaanmyymälästä, joten saimme juuri toiveidemme mukaisen yksilön :) Väri on harmaa, melko lähellä sänkyjen Lennolilta teetettyjen päiväpeittojen väriä.  Rahin avattava kansi on pehmustettu, joten sen päällä on tyttöjen mukava istuskella ja katsella järvelle :)


Löysimme lopulta juuri sellaiset hyllyköt Pohjanmaan valikoimista, kun olin haaveillutkin. Aluksi mielessäni oli hieman erilaiset yksilöt, jotka olivat huomattavasti korkeammat, eikä niissä ollut koreja tai laatikoita, mutta tilaa ei niille ollut tarpeeksi ikkunan ja seinän välissä. Onneksi sitten löysimme nämä Baxton hyllyköt, joihin saa leluja hyvin säilytykseen ja korkeuskin on juuri sopiva :)


Hyllykön päällä istuskeleva iki-ihana Mailegin pupu , pallovalosarja ja vartavasten meille tuunattu laatikkotorni ovat paikallisesta 
Emma´s & Mama`s -sisustusliikkeestä. Tuo kyseinen liike on täynnä kaikkea niin ihanaa, ettei sieltä haluaisi lähteä koskaan pois.. :)
Kirjainvalot olivat erittäin suosittu juttu Emma`s & Mama`s:n ansiosta  lähes koko asuntomessualueella. Ihana kaunis lisä tyttöjen huoneeseen :)


Talo"hyllyt" olen tuunannut maalaamalla huoneen väreihin sopiviksi.


Messujen jälkeen halusin heti laittaa seinälle naulakon, johon saatiin tyttöjen kanssa ripustaa heidän mekkojaan :)
Nukkekoti siivottiin myös :)


5-vuotias siivosi nukkekodin ja asetteli huonekalutkin uudenlaiseen järjestykseen :)
Tuo kyseinen nukkekoti on tuunausjonossani.. Olen aikaisemmin tapetoinut kaikki takaseinät mutta kiinnittänyt tapetit huonosti, sillä suurin osa on hävinnyt jonnekin. Tapetoinnit menevät siis uusiksi ja haluaisin tehdä nukkekodin katollekin jotain...


Siinä siivoillessamme päätimme 5-vuotiaan kanssa kattaa puuruuat esille yllätykseksi päikkäreiltä heräävälle 2-vuotiaalle :)


Musta on tullut "puuruoka-addikti"! :D
 Aloitimme leikkiruokataipaleemme lasten kanssa muovisilla ruuilla, mutta nehän litistettiin ja pureskeltiin pilalle alta aikayksikön... Eivät siis sopineet meille.. Sitten aloin keräämään lapsille puisia ruokia, jotka ovat kestäneet leikeissä jo pitkään :) Kestävyytensä lisäksi puuruuat ovat erittäin kauniita, ja jos näiden keräämiseen voi jäädä koukkuun, niin näin on päässyt allekirjoittaneelle käymään :D Markkinoilta on monesti löytynyt aivan ihania puuruokia, ja on niitä nettikaupoistakin tullut tilattua :)Teekutsut alkoivat välittömästi, kun pienempi rinsessoista heräsi :)Voi miten tyttöjen huoneessa näyttikään taas kivalta... Huomattava paino sanalla NÄYTTI... Meidän neitokaiset eivät nimittäin ole kovinkaan suuria siivousintoilijoita, ja eipä tämä äippäkään aina jaksa nipottaa, vaikka kaikki tavarat eivät aina niin palautuisikaan paikoileen.. :) 
Onneksi ehdin ottamaan kuvat blogia varten hyvissä ajoin, kun tilanne oli vielä hallinnassani :D


-Sanna-
3 kommenttia:

 1. Ihanat prinsessat ja niin soma huonekin �� ihastuttava värimaailma
  T: Heidi

  VastaaPoista
 2. Hei Sanna,

  Saisiko vielä uudelleen udella, mikä teidän Pergon lattia -malli oli? Jos on siis jo selvinnyt! On vaan niin nätti! :)

  t. S

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥