torstai 13. lokakuuta 2016

Kodinfiilis

Olen varmaan aikaisemminkin kertonut täällä blogissa siitä miten olen aina ollut siltä mieltä, että minähän en sisustussuunnittelijaa tarvitse antamaan neuvoja miten mun tulisi sisustaa. Olen ajatellut, että itsehän tiedän tietenkin parhaiten mitä itse haluan... Kuitenkaan en ollut edellisessä kodissamme tyytyväinen olohuoneeseen muista huoneista puhumattakaan... Tiesin periaatteessa minkälaisen tunnelman ja mitä värejä haluan, ja paljon sen eteen teinkin, mutta ei.. En vaan kuitenkaan saanut aikaan sitä mitä halusin.. Kynnys ottaa yhteyttä "ammattiauttajaan" tuntui liian suurelta, ja hintakin mietitytti...

Käsitykseni sisustussuunnittelijan käyttämisestä apuna kodin sisustamisessa on muuttunut rakennusprojektimme myötä täysin. Sisustussuunnittelijamme Ilona kuunteli ajatuksiani, toiveitani ja haaveitani. Taisinpa joitain fiiliskuviakin hänelle näyttää :) Ihan uskomatonta, mutta jo ensimmäisen tapaamisemme jälkeen huomasin, mikä hyöty ammattilaisen avusta oli! Monta kertaa havaitsin pohtivani, että miten ihmeessä Ilona tiesi esitellä esimerkiksi kaapin oven kahvoista tai laattojen sävyistä juuri ne, jotka osui ja upposi samantien :) Olisin säästynyt kymmeniltä virhevalinnoilta ja-ostoksilta jo edellisessä kodissammekin, jos olisin tämän tajunnut hieman aikaisemmin.. 
Lisäksi olisin eksyneenä siellä satojen tapettirullien viidakossa varmaan edelleen ilman Ilonaa :D
Ammattilainen pystyy uskomattomiin suorituksiin, nyt sen tiedän! :) 

Nyt seuraa ihan mahtava uutinen kaikille, jotka eivät ole tyytyväisiä oman kotinsa olkkariin tai vaikkapa makkariin, haluaisivat muutosta, mutta itse eivät esimerkiksi vaan keksi mitä tekisivät toisin, ja ehkä se sisustussuunnittelijan avun hintakin vähän mietityttää.. Sisustussuunnittelijamme Ilona tarjoaa nyt jotain sellaista apua, jota olisin itse kipeästi kaivannut aikaisemmin, ja juuri sen takia tästä haluankin kertoa blogissani. 

Ilona tarjoaa nimittäin kaikille uuden, hauskan ja edullisen tavan sisustaa oma koti :)
Kyse on Kodinfiilis -sisustuspaketista, jossa asiakas saa käyttöönsä Ilonan tekemän valmiin ja räätälöidyn sisustusreseptin oman kodin sisustamista varten! Sisustuspaketti on ostettavissa Linnemilin verkkokaupasta 39€:n hintaan, ja se sisältää suunnittelijan ohjeet ja vinkit kodin sisustamista varten. Resepti sisältää myös valmiit värikoodit, joiden avulla pystyy valitsemaan oikean sävyisiä tuotteita ja materiaaleja sisustukseen, ja myös vinkit ja ideat sisustuksen viimeistelyyn. Verkkokaupassa tarvitsee vain valita kuva, jonka värimaailma ja tunnelma miellyttävät eniten. Valmis resepti saapuu sähköpostiin, ja sisustaminen voi alkaa :)

Tämä jos joku on matalan kynnyksen paikka ottaa yhteyttä suunnittelijaan ja saada tarvitsemansa apu helposti, nopeasti ja verraten edullisesti :)

Kun kuulin Ilonalta, että hän on keksinyt tällaisen nerokkaan palvelun, oli tietenkin heti käytävä kurkkimassa itsekin tuolla verkkokaupassa, vaikka en koe tarvitsevani sattuneesta syystä sisustuksellista apua aikoihin :D Pitihän sitä sitten fiilistellä, että minkä kuvan itse valitsisin, jos haluaisin sisustaa vaikkapa meidän olohuoneen...
 Kolme kuvaa ja kolme tunnelmaa...
(Seuraavat kuvat kopioitu Linnemilin Kodinfiilis -verkkokaupasta)

Pohdiskelin ylimmän ja alimman kuvan välillä hieman, mutta päädyin lopuksi kuitenkin ylimmäiseen eli kukkakuvaan, vaikka alimman kuvan vaaleus ja rauhallisuus viehättikin. Ylimmän kuvan kontrastit ja valkoinen/vaalea "pääosan" esittäjä muodostivat yhdessä kuvan yhteyteen luodun tunnelman kanssa fiiliksen siitä omasta olohuoneestani.

Hauska oli lopuksi vielä tajuta, että aivan... 
Meidän nykyinen olohuone mukaileekin juuri ylimmäistä kuvaa eniten! :D
Kontrastit ja värisävyt, ja se tunnelma :) ♥Jokaisesta kodista tulee omanlaisensa, ja tuon samaisen kuvan valinneet saavat halutessaan ihan erilaisen olohuoneen, kuin meidän omamme, riippuen ihan Ilonan sisustusreseptistä. Mutta kyllähän tämä testini kertoo sen, että Linnemilin Kodinfiiliksen ja meidän kodin sisustuksen takana on alansa ammattilainen :)

Loppuun vielä kerrottakoon, että meille tulee ensi viikon loppupuolella joulu pariksi päiväksi! :D 
Talon ohi kulkeville tiedoksi, että vaikka tämän talon emäntä rakastaakin joulua, niin ei.. En ole pimahtanut ja päättänyt aloittaa joulupukin odottelua paria kuukautta liian aikaisin, vaikka jouluvalot ikkunoissa loistaakin! :D Kuusi odottaa portaiden alla kokoajaansa ja ruokapöytä tulvii tällä hetkellä joulukoristeista! Jouluvalotkin ovat olleet "työn alla" tänään... Tästä lisää seuraavassa postauksessa :) 
Tulossa juttua myös meidän vessoista, kylppäristä ja saunasta, kunhan tuosta "joulusta" päästään! :D

-Sanna-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥