sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Vasaramessuilua

Tänään on ollut merkittävä päivä Seinäjoelle, sillä SJK voitti jalkapallon Suomen mestaruuden! 
Isot onnittelut SJK:lle! :)

Sen sijaan, että olisimme menneet tänään Seinäjoen keskuskentälle, raahasin mieheni Vasaramessuille Vaasaan.... :D Kaikesta huolimatta mieheni pysyi kuin pysyikin hyvin ajantasalla keskuskentän tapahtumista ja vieläpä reaaliajassa, mutta siitä lisää kuvan muodossa tämän päivityksen loppupuolella.. :)






Oli mukava käynti Vaasassa, vaikka rakentamisen kannalta siitä ei meille niin hyötyä tällä kertaa ollutkaan.

 Pistäydyimme tietenkin Mammuttikodin pisteellä tervehtimässä Pauli Hämäläistä, joka toimii Mammuttikodilla markkinointivastaavana, sekä Vesa Syriä, joka toimii tämän meidän alueemme myyjänä. Kuulumiset tuli vaihdettua sekä projektia hieman läpikäytyä, ja tulihan siinä vähän asian vierestäkin jaariteltua :D 
Jatkakaamme hyvin toimivaa ja miellyttävää yhteistyötämme :)




Hanat ja suihkut ovat vielä hankkimatta. Vierailimme Oraksen pisteellä tutustumassa heidän kauniiseen tarjontaansa. Mielessäni ovat pyörineet valkoiset hanat... Mutta onhan tuo perinteinen teräksen värikin hieno.. Päätös hanoista ja ylipäänsä hanamerkistä jäi edelleen tekemättä.. Tarjouksia odotellaan..





Vasaramessuilta löysimme myös neljän bloggaajan sisustusnäyttelyn. Jokainen bloggaaja oli sisustanut oman tilansa. Kaikki olivat onnistuneet hyvin tehtävässään, sillä tilat olivat kauniita! Yksi tiloista oli mielestäni kuitenkin ylitse muiden ja osoittautui todelliseksi suosikikseni :) Rakastan blingblingiä, ja niin taitaa rakastaa myös Home White Home -blogin kirjoittaja Jeminakin. Hänen sisustamansa tila oli ihan uskomattoman kaunis, ja olin myyty samantien :) 


Onneksi mieheni on päättänyt luottaa sisustusasioissa täysin muhun ja sisustussuunnittelijaamme.. :) 
Kaikki blingblingit on sitten vaan yksinkertaisesti kestettävä, eikös?! :D 
Vastapainona kimaltelulle meiltä tulee kuitenkin löytymään myös hieman "äijämäisyyttä" tietyistä tiloista, eli miehenikin on kaikesta huolimatta huomioitu...... :)

Rakastan blinblingin lisäksi Mailegin tonttuja, ja nämä rakkauteni kohteet löysinkin eräältä osastolta kaiken muun niin ihanan ja suloisen sisustustavaran luota :) Tuli niin jouluinen fiilis enkä malta odottaa, että saan omat tonttuni taas esille. Malttaisinkohan investoida tänä jouluna taas uuteen yksilöön.... :)



Sitten lupaamani selvitys siitä, miksi mieheni ei ihan niiiiiiin pahoillaan sitten loppujen lopuksi ollutkaan, vaikka joutuikin Seinäjoen keskuskentän sijaan Vasaramessuille..


Kiitokset PRP:n pisteen kisakatsomolle! :D


Mailegin tontuista virinnyt jouluinen tunnelma karisi hyvin nopeasti lähdettyämme Vaasan Botniahallilta ajelemaan kotiin päin, sillä vettä satoi melkoisesti.. Edes matkan varrelta bongatut jouluvalot joidenkin talojen pihoissa eivät tuoneet tuota aikaista joulutunnelmaa takaisin.... 


Onneksi sentään oli metrilakua! :D

Hyvää viikon alkua! :)

-Sanna-

2 kommenttia:

  1. Kiitos kauniista sanoistasi! <3 Kiva kun kävit(te) osastollani ja tykkäsit. :) Seuraan mielenkiinnolla projektianne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun kommentoit tänne blogiini! Kiitos itsellesi mukavasta juttuhetkessä messuhulinoiden keskellä! :) Inspiroiduin totaalisesti osastostasi! Blogissani oleva kuva ei valitettavasti anna oikeutta todellisuudelle, mutta niin kaunista oli :) Musta tuli samantien myös blogisi vakkarilukija! :D

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥