keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Hyvää joulua!

Tämä vuosi alkaa pikkuhiljaa olla lopussa... 

Paljon on kuluneena vuonna tapahtunut.. Me ja "muutama" muu aloitimme ison urakkamme Seinäjoella Pruukinrannassa alkuvuodesta, ja nyt meidän perhe voi jo seisoa terassilla poseeraamassa kuvaajalle :) Ensimmäinen puu kaatui tontilla viime keväänä, ja vuoden kuluessa on tuleva kotimme pikkuhiljaa rakentunut. Allekirjoittanut on kokenut tunneskaaloja laidasta laitaan.. Se on jännä miten pienetkin asiat ovat saaneet niin hermostumaan kuin ilon kyyneleitäkin vierittämään. Ihan normaalia kai tällaiselle "tunneihmiselle", ja onhan tämä kuitenkin aika iso juttu meidän perheelle.. Nyt on hyvä mieli, ja kuluneesta vuodesta on vain ja ainoastaan positiivisia fiiliksiä :) 

Talo alkaa olla jo melko valmis, mutta tekemistäkin vielä ensi vuoden puolelle jäi. Alakerran lattia, sähkö- ja LVI-työt sekä rappuset ja kaiteet.. Siinä viimeisiä mieleeni tulleita alkuvuoden töitä talolla. Ai niin, olemme alkaneet harkita alakerran terassin lasitusta. Myös se siis vielä, jos siihen päädymme. Toukokuussa koittaa dedline, jolloin on talon oltava valmis, ja kyllä me silloin valmiita olemme :)

Suuri kiitos meidän tiimille eli kaikille yhteistyökumppaneillemme hyvin sujuneesta yhteistyöstä! Ensi vuonna jatketaan :) 



Team VillaRoihu toivottaa kaikille erittäin ihanaa joulua sekä onnellista ja tapahtumarikasta uutta vuotta!

-Sanna-

1 kommentti:

  1. Upea juttu että saitte kaikki suuret työt pois alta jo ennen joulua! Meillä myös rakentaminen meneillään. Nyt vasta tehdään LVI-työt, eli menee varmasti pitkälle ensi vuotta ennenkuin pääsemme muuttamaan.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥