torstai 17. joulukuuta 2015

Tilanteen päivitystä...

Seitsemän yötä jouluun on... 
...ja tämä joulua rakastava tonttu haluaisi jo niin koristella raksaa jouluisaksi, mutta hillitsen itseni... Pahoittelut miehelleni jo etukäteen, sillä ensi jouluna touhu saattaa karata käsistä.......

Päivitelläänpäs viimeaikaisia tapahtumia hieman..

Yläkerta on sähköjä ja LVI-töitä vaille valmis! :)

En vaan ole itse aikoihin päässyt käymään yläkerrassa, sillä jonkin aikaa ainoan reitin sinne ovat muodostaneet työmiesten raksatelineet.... Juu ei siis mitään mahdollisuutta, että olisin niitä pitkin päässyt ylös... Olihan ne tikapuutkin jo tarpeeksi pelottavat silloin aikaisemmin... No nyt telineetkin viedään pois, eli ei siis sitäkään mahdollisuutta enää. Lopulliset rappuset tulevat tammikuussa, eli siihen asti on ilmeisesti tyydyttävä odottamaan yläkertaan pääsyä. 

Myös alakerrassa alkaa olla työt hyvällä mallilla :) 
Olen tyytyväinen valintoihimme ja työmiesten kädenjälkeen! Eniten tällä hetkellä taidan kuitenkin olla fiiliksissä kylpyhuone-sauna -yhdistelmästä. Kooltaan ne ovat melko pienet ja hieman keskeneräisetkin vielä (lauteet, suihkut sekä saunan ja kylppärin väliseinä + ovi puuttuvat), mutta materiaalivalinnat ovat osuneet nappiin, ja kylpyhuoneen laatoitus miellyttää erityisesti!! Haluaisin esitellä kylppärin täällä blogissa, mutta se voisi kuitenkin olla yksi sellainen kohde, joka esiteltäisiin vasta ensi kesänä, kun toivottavasti tulette käymään meillä ;) tai vähän aikaisemmin jossain lehdessä.. Saunan värimaailma on mustavalkoinen, ja kylpyhuone on valkoharmaa. Näin laatoitettua kylppäriä en ole aikaisemmin nähnyt, joten siksi pidän siitä erityisesti :) Sen verran paljastan saunasta, että kiukaaksi valitsimme Tulikiven kauniin Riite -kiukaan valkoisilla kimaltelevilla kivillä. Kiuasta ei upoteta lauteisiin vaan annetaan näkyä koko komeudessaan :)

Kuva kopioitu internetin ihmeellisestä maailmasta...

Lattia oli asia, jota pähkäilin materiaaleista eniten.. Aluksi valitsimme melko tumman Pergon laminaatin, josta näin painajaisiakin... Onneksi kuitenkin teimme Ilonan kanssa uuden reissun RTV:lle, ja suoritimme lattiavaihdoksen vaaleampaan saman merkin laminaattiin!
 Nyt olen tyytyväinen, ja lattia alkaa kutakuinkin olemaan paikoillaan :)

Alla pari kuvaa lattiasta:

Pahoittelut salamavalosta...

Tässä kuvaa lattiasta keittiön ison ikkunan kohdalta.

Kaikki väliovet on asennettu paikoilleen yläkerrassa ja alakerran lasiovet ovat myös jo paikoillaan. Sattuneesta syystä en pääse kuvaamaan meidän ovia yläkertaan, niin laitan tähän alle Jeld-Wenin internet -sivuilta kopioimani kuvat ovista.


Sekä ylä- että alakertaan tulee yhdet lasipariovet. Lisäksi alakertaan tulee yksi yksittäinen lasiovi. Muut sisäovet ovat ylläolevia vaakaurallisia.

Kävimme viime viikolla Ilonan kanssa Pohjanmaan Kalusteella tapaamassa Sami Viitalaa. Pohjanmaan Kalustehan toimii pääsisustajana Villa Roihussa messuilla. Kävimme yhdessä huoneet läpi, ja pohdiskelimme porukalla mahdollisia huonekaluja ja niiden sijoittelua. Tulevana viikonloppuna menemme Ilonan kanssa talolle ja pohdiskelemme samoja asioita paikanpäällä. Edellä mainittuihin pähkäilyihin liittyen meillä on mieheni kanssa meneillään kiivastakin "keskustelua" siitä, tarvitseeko olohuoneessa olla televisiota asuntomessujen aikana. 
No ei tietenkään tule televisiota, sanon minä!!

-Sanna-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥